بازاریابی تلفنی: نقش خطوط تلفن به عنوان یک رسانه بازاریابی

اگرچه شرکت های متعددی از بازاریابی دیجیتال برای بازاریابی محصولات خود استفاده می کنند، اما در واقعیت، برخی از شرکت ها هنوز از روش بازاریابی تلفنی استفاده می کنند. آنها بازاریابی تلفنی را برای جذب مشتری قدرتمندتر می‌دانند. بازاریابی تلفنی از دو کلمه تلفن و بازاریابی گرفته شده است. بنابراین، ما می‌دانیم که بازاریابی تلفنی یک استراتژی بازاریابی با ارائه محصولات و خدمات به مشتریان از طریق تلفن است.

هدف از بازاریابی تلفنی همانند سایر تکنیک های بازاریابی است که عبارت است از تبلیغ محصولات یا خدمات به مشتریان بالقوه. به عنوان مثال، از طریق یک خط تلفن، مشتریان بالقوه اطلاعاتی در مورد محصولات یا خدمات ارائه شده پیدا خواهند کرد. بسیاری از شرکت‌ها از بازاریابی تلفنی استفاده می‌کنند زیرا می‌توانند بهترین خدمات را با خودکار کردن مدیریت پشتیبان مانند نرم‌افزار Helpdesk به مشتریان خود ارائه دهند.

نقش بازاریابی تلفنی در یک شرکت

1. فروش محصولات و خدمات

هدف نهایی بازاریابی کسب سرنخ است، ثانیاً فروش محصولات و خدمات ارائه شده توسط شرکت است.

2. تقویت آگاهی از برند

از طریق بازاریابی تلفنی، فروشندگان می توانند روابط خوبی با مشتریان بالقوه ایجاد کنند. بنابراین، با یک رابطه خوب، مشتریان به راحتی می توانند نظرات خوب خود را در مورد محصولات یا خدمات ارائه شده به اشتراک بگذارند.

3. ابزار پیگیری مشتریان بالقوه

همه مشتریانی که در وهله اول توجه می کنند خرید نمی کنند. عوامل متعددی بر این امر تأثیر می‌گذارند، از جمله عدم اطمینان مشتری، عوامل اقتصادی یا عوامل دیگر. بازاریابی تلفنی باید مشتریان بالقوه را پیگیری و متقاعد کند که خرید کنند.

نقاط قوت و ضعف در بازاریابی تلفنی

خدمات بازاریابی تلفنی نقاط ضعف و قوت خود را دارد که از جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد:

استحکام – قدرت

بازاریابی تلفنی مقرون به صرفه است، زیرا فقط به شماره تلفن مشتریان بالقوه نیاز دارد و نیازی به بازدید مستقیم از آنها نیست. پس از آن، بازاریابان می توانند محصولات یا خدمات ارائه شده را با جزئیات توضیح دهند، از جمله پاسخ به سؤالات پرسیده شده توسط مشتریان.

بیشتر بخوانید
بانک موبایل هرمزگان

نقاط ضعف

این احتمال وجود دارد که بازاریابی تلفنی بتواند مشتریان بالقوه را در صورتی که به طور مکرر انجام شود آزار دهد. اگر این اتفاق بیفتد، وجهه کسب و کار ما را خراب می کند. علاوه بر این، بازاریابان تلفنی نیز باید تمرین زیادی داشته باشند تا به فروش تلفنی عادت کنند. بنابراین، این تکنیک بازاریابی باید با دقت و بدون اشتباهاتی انجام شود که می تواند وجهه شرکت را خراب کند.

شرح شغل بازاریابی تلفنی

چندین مسئولیت و وظایف برای بازاریابی تلفنی وجود دارد، مانند:

1. ارتباط با مشتریان

ارتباط با مشتریان در این زمینه، ارتباط با آنهاست. به عنوان مثال، از تماس، پاسخ دادن به سؤالات، دریافت پیام، ارائه پیشنهادات و رفع نگرانی های مشتری در مورد محصولات یا خدماتی که ارائه می کنیم.

2. پیگیری مشتریان

پیگیری در بازاریابی تلفنی بسیار مهم است. که در آن، یک بازاریاب تلفنی باید مطمئن شود که آیا مشتری بالقوه آماده خرید است یا خیر. هدف کاهش نگرانی مشتریان و اطمینان بیشتر آنها برای تصمیم گیری خرید است. به طوری که با استفاده از یک کمپین موثر ایجاد شده با سیستم اتوماسیون بازاریابی، مشتری احتمالی خود را تضمین کنید.

بیشتر بخوانید
بانک موبایل قزوین

3. محصولات یا خدمات را توضیح دهید

قبل از تصمیم گیری برای خرید، مشتریان بالقوه می خواهند همه چیز را در مورد محصولات بدانند. بنابراین، بازاریابان تلفنی باید با جزئیات توضیح دهند، بنابراین مشتریان اطمینان بیشتری برای خرید دارند.

4. فروش

فروش هدف نهایی فعالیت های بازاریابی است. بنابراین، اگر بازاریاب تلفنی محصول یا خدمات ارائه شده را به طور قابل اعتماد توضیح دهد، این امکان وجود دارد که مشتریان بلافاصله اقدام به خرید کنند.

5. دریافت و ارائه بازخورد

یک بازاریاب تلفنی باید برای دریافت و حتی ارائه بازخورد از و به مشتریان استفاده شود. وقتی مشتری شکایتی می کند، بازاریاب تلفنی اولین کسی است که به شکایت رسیدگی می کند. علاوه بر این، معمولاً مشتریان از بازاریابان تلفنی خود در مورد محصولات یا خدمات ارائه شده مشاوره می گیرند.

مهارت هایی که یک بازاریاب تلفنی باید داشته باشد

اگر می‌خواهید یک بازاریاب تلفنی باشید، برخی از مهارت‌ها یا توانایی‌های ضروری برای تبدیل شدن به یک بازاریاب تلفنی خوب را خلاصه می‌کنیم.

استماع

نه تنها گوش دادن به آنچه مشتریان می گویند، یک بازاریاب تلفنی باید بتواند به دقت گوش کند و بفهمد که مشتریان به چه چیزی نیاز دارند. به طوری که می توانید از دیدگاه مشتری بدانید که مشتری شما چه می خواهد.

مهارت بین فردی

این توانایی ایجاد یک فضای تلفنی مثبت با مشتریان است که می تواند شما را از سایر بازاریابان تلفنی متمایز کند.

توانایی حل مسئله

یک بازاریاب تلفنی باید بتواند مشکلات را به سرعت حل کند. به طور غیرمستقیم، مهارت های قوی حل مسئله وفاداری مشتری را به شرکت حفظ می کند.

چند وظیفه ای

می توان گفت که چندوظیفه ای سرمایه اصلی بازاریابی تلفنی است. از آنجایی که کار اصلی بازاریابان تلفنی برقراری تماس تلفنی، یادداشت برداری و باز کردن ایمیل ها به طور همزمان است. نه تنها خود بازاریاب تلفنی، بلکه شرکت باید یک سیستم یکپارچه همه‌کاره برای پشتیبانی از مشاغل بازاریاب تلفنی نیز داشته باشد.

بانک موبایل و تلفن برای بازاریابی تلفنی در ایران را چگونه بدست آورم؟

در سامانه ایده‌کاو امکانی فراهم شده است تا با جستجو بتوانیم بانک موبایل اعضای گروه‌های تلگرامی را دانلود کنیم. چگونگی دانلود بسیار ساده است. حتما ویدئوی زیر را با دقت ملاحظه فرمایید تا بتوانید تا دقایقی دیگر بانک موبایلتون رو دانلود کنید و بازاریابی تلفنی را با اثربخشی بسیار بالایی ادامه دهید. در صورت هر مشکل یا ابهامی، حتما با ما تماس بگیرید.

نتیجه گیری از بازاریابی تلفنی

بازاریابی تلفنی یک تکنیک بازاریابی است که امروزه نیز به طور گسترده مورد استفاده قرار می گیرد. این به رغم توسعه دیجیتالی شدن و فناوری است. بنابراین، شرکت ها بازاریابی تلفنی را برای ارتباط سریع و مستقیم با مشتریان عالی می دانند. به طوری که برای تبدیل شدن به یک بازاریاب تلفنی خوب، باید خود را با توانایی ها و وظایفی آماده کنید که به شما کمک می کند تا در این شغل زنده بمانید.

اصل این مقاله در این آدرس آمده است که در ایده‌کاو ترجمه شده است

 

این مطلب چقدر مفید بود؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد: 0

پر استفاده ترین خدمات

دیگر مقالات حوزه ممبر تلگرام هدفمند سامانه ایده‌کاو:

  1. خرید ممبر
  2. خرید ممبر گروه تلگرام
  3. خرید ممبر واقعی
  4. بانک شماره موبایل تلگرام

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید