مراحل اصلی یک بازاریابی پیامکی موفق کدامند؟

مراحل اصلی یک بازاریابی پیامکی موفق کدامند؟
مراحل اصلی در بازاریابی پیامکی را می‌تواند به شرح زیر بیان کرد:
  • جمع‌آوری تلفن همراه مشتریان

مهمترین و اولین مرحله در بازاریابی پیامکی، جمع‌آوری تلفن موبایل مشتریان هست.لذا کسب‌وکارهایی که اهمیت بازاریابی پیامکی را درک کرده‌اند، پس از مراجعه مشتری به آنها، چه مشتری از آنها خرید کند و چه نکند، تلفن همراه مشتری را از او دریافت می‌کنند و با کسب اجازه از مشتری، در زمان‌هایی که محصولات جدیدی ارائه می‌شود، به مشتری پیامک ارسال می‌کند. فرض کنید که به تعویض روغنی برای سرویس خودرو مراجعه کرده‌اید. اپراتو در انتها اطلاعات خودروی و شما و کیلومتر آن و لیست خدمات انجام شده را در نرم‌افزاری ثبت می‌کند و کسب اجازه از شما در بازه‌های زمانی مناسب، زمان سرویس بعدی را به شما یادآوری می‌کند.

  •  داشتن ایده‌های خلاق و نوآورانه در بازاریابی پیامکی

فرض کنید همات تعویض روغنی که در مثال قبلی بیان شد، در ثبت مشخصات مشتری جدید، تاریخ تولد خودش و اعضای خانوادش رو بگیره و از مشتریش اجازه بگیره تا تود عزیزانش رو بهشون تبریک بگه. چنین تعویض روغنی چنانچه خدمات مناسبی داشته باشد، مسلما همواره در مسیر توسعه مشتریانش قرار دارد

  • استمرار در بازاریابی پیامکی

معمولا کسب‌وکارها برای مدتی محدود در بازاریابی پیامکی استفاده می‌کنند و سپس سریعا به دنبال نتیجه هستند. هرچند یکی از مزایای بازاریابی پیامکی اثربخشی سریع آن در فروش محصولات و خدمات است، ولی استمرار در ارسال روزانه پیامک و یادگیری از نتایج پیامک‌های قبلی برای اصلاح متن پیامک و یا موارد دیگر، می‌تواند سبب رشد چشمگیر هر کسب‌وکاری باشد

  • یافتن تلفن مشتریان بالقوه

ارسال پیامک به کسانی که قبلا از خدمات ما استفاده کرده‌اند، بسیار مهم است. ولی رقابت اصلی در بازاریابی پیامکی، یافتن تلفن مشتریانی هست که تا کنون از خدمات ما استفاده نکرده‌اند و می‌توان با ارسال پیامک‌های جذاب به آنها، این عزیزان را ترغیب به استفاده از خدماتمون کنیم.

  • دریافت بازخود بعد از هر کمپین پیامکی 

دریافت بازخورد از کسانی که پیامک برایشان ارسال می‌شوددر متن پیامک باید کدهایی وجود داشته باشد که مخاطبینی که دیگر نمی‌خواهند پیامک دریافت کنند و یا می‌خواهند علاوه بر پیامک‌های روتین، اطلاعات بیشتر و دقیقتری دریافت کنند، با روش‌هایی درخواست خود را اعلام کنند. با این رویکرد می‌توانیم دسته‌بندی مناسبی از رفتار مشتریان در برابر پیامک‌های ارسالی داشته باشیم و ارسال پیامک‌های بعدی را بهتر مدیریت کنیم.

در خواست مشاوره و بازاریابی

این مطلب چقدر مفید بود؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد: 0

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید